Despre noi

Despre noi

La Super Mama mâncarea te așteaptă pe tine, nu tu pe ea!

În zilele noastre, din diferite motive, ajungem adesea să înlocuim masa preparată acasă cu mâncarea luată în oraş, la restaurant. De aceea, Super Mama este alegerea perfectă. Zilnic te așteptăm cu o masă caldă, proaspătă şi la un preţ accesibil, indiferent că este vorba de micul dejun, de prânz sau cină.

Super Mama este un lanţ de restaurante cu servire rapidă, un loc familiar sibienilor. Conceptul este destul de simplu: să servim clienţilor noştri mâncare ca la mama acasă, bună şi gustoasă aşa cum doar o mamă ştie să pregătească.

Meniul este unul bogat şi diversificat. Am fost atenţi la nevoia reală a celor care doresc o masă caldă, servită rapid. La noi se pot comanda ciorbe, feluri principale, shaorma, kebab, deserturi sau salate, servite într-o clipă clienților noștri.

Încă de la  deschiderea primului restaurant Super Mama, în 1996, am decis că vom pune preţ pe aspectele cele mai importante din domeniul culinar.  Am  deschis 6 restaurante,  toate în locaţii gândite strategic, în zone centrale. Am reuşit, pentru că astăzi toţi cei care aleg restaurantele noastre comandă o mâncare gustoasă şi proaspătă.

Reţetele care stau la bază sunt cele tradiţionale din zona Ardealului, dar avem şi secretele Super Mama  pentru fiecare  preparat, care dau gustul mâncarurilor „ca la mama  acasă”

O mulțime de produse și materii prime, precum chiflele, castraveții murați, tarhonul, pasta de ardei, sfecla sunt preparate de noi în bucătăria Super Mama. Nu lipsesc nici felurile de sezon în funcție de fiecare anotimp: ciorba de  salată,  spanac cu urzici, sarmale  sau pomana  porcului. De asemenea, limonada și socata Super Mama sunt  deja bauturi consacrate.

Dincolo de experiența noastră, de gustul bun al mâncării, de atmosfera familiară din restaurantele noastre, știți ce este cel mai important la Super Mama? Că mănânci sănătos și rapid de fiecare  dată când îți este foame.

Super Mama înseamnă  calitate si gust la un preț bun, un brand 100% sibian! Suntem de 25  de ani un produs de Sibiu,  mereu pregătiți pentru clienții noștri și răspundem cu promptitudine oricărei comenzi. Gătim cu responsabilitate, iar clienții ne-au răspuns cu apreciere și fidelitate. Datorită lor putem  să ne mândrim cu Super Mama.